Blog

JAK NA OPRAVU SVÉHO OBLEČENÍ?

Co totiž se vším tím oblečením? Prohlédněte si, jaké věci máte ve skříni, které máte oblíbené a u kterých jste udělali chybu již s nákupem. Kvalitní oblečení vám totiž stojí za jeho opravu a dlouhodobou údržbu. A navíc pokud nejste z těch, co hledají poslední módní výstřelek masového průmyslu a nekvalitního oblečení na štendrech v Háemku a zároveň máte ponětí o slovech jako udržitelnost a slow fashion a chcete aby se okolo vás něco zlepšilo, je i tohle ta správná cesta.

Zašívání je činnost, kterou nás měli naučit naše maminky. Oprava je samozřejmě otrava. Cestou na večeři se můžete stavit v galantérce na rohu a koupit jehlu a nit. Nebo taky ne a můžete kliknout na naše služby nahoře v liště. Ok, raději tady máte odkaz. Pokud to bude varianta první, tak jste na své půli cesty k udržitelnějšímu světu. Gratulujeme a pojďme na to! 

Knoflík, ten upadne jednou za čas úplně každému. Základním vybavením je mít jehlu a nit v barvě knoflíku. Tady pro vás máme ukázku na videu!

 

 

 

 

Díra ve švu je v celku normální, že se tu a tam objeví někde nějaká prasklina. Ta může být menší či větší a my na to opět potřebujeme jehlu a nit v barvě látky. Trpělivost a tak zvaný zadní steh. Opět tady pro vás máme malé demonstrativní video.

 

 

 

 

 

 

Tu a tam se začnou objevovat díry na každém oblečení. Od klíčů nebo peněženky v kapse, prodřené nohavice mezi nohama nebo od stolu opotřebované lokty u košile, dírka na tričku nebo na svetru od mechanického poškození. Díra v látce se může objevit ani nevíte jak. Dost nepříjemný problém u kusu oblečení, který je jinak jako nový. Ale nezoufejte, poradíme Vám jak na to a nebo nám to doneste.

Video jak na díry je zde.

 

 

 

Snad vám táhle malá ukáza něco dala.

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.